Produkter for daniela nero srl (8)

Terraje 2018

Terraje 2018

Renhet, Tekstur, Uttrykk Fra Et Terroir Frisk vin med stor renhet og tekstur, med aromaer av furu og Jumillano-busk 13 ºc Serveringstemperatur VINMARKENS ALDER: Mer enn 30 år FREMSTILLING: Fermentert og modnet i fudre DRUESORT: Monastrell på egen rot
Oliba-zukua (Olibaren Urazoa Zukua)

Oliba-zukua (Olibaren Urazoa Zukua)

Produktet er laget av oliven og bladjuice, hentet fra oliventrær med høy konsentrasjon av organiske polyfenoler. Det dannes fra olivenstoffer som er vannløselige, oppnådd i malingsprosessen. Deretter gjennomgår produktet en pasteurisering og konsentrasjonsprosess for å sikre stabilitet, egenskaper og mikrobiologi. Prosessene utføres mekanisk og på kort tid, for å unngå nedbrytning av polyfenolene. Oliventrær av Arróniz-varianten har høy polyfenolkonsentrasjon i bladene og fruktene. De høstes på optimal modenhetsnivå for å bevare alle aromaer og smaker intakt.
Ricinusolje | 100% Ren ECOCERT Ricinusolje - 30 ml - ECOCERT Økologisk Sertifisering - Med Argan- og Jojobaolje

Ricinusolje | 100% Ren ECOCERT Ricinusolje - 30 ml - ECOCERT Økologisk Sertifisering - Med Argan- og Jojobaolje

RICINOIL Saluvital BIO inneholder 98 % 100 % ren Ricinusolje fra økologisk landbruk, som utvinnes ved kaldpressing av frøene fra en busk som stammer fra India og Afrika, kalt Ricinus Communis. Beriket med Arganolje og Jojoba, også fra økologisk landbruk, blir det det mest naturlige og effektive alternativet for å ta vare på og styrke vipper, øyenbryn, negler, hår og hud. Bruksanvisning: Vipper og øyenbryn: Påfør en liten mengde olje om kvelden etter sminkefjerning, med hjelp av en bomullspinne eller sminkefjerner. Negler: Påfør om kvelden med en bomullspinne på hver negl; masser deretter neglen og fokuser på neglebåndet. Hår: Masser forsiktig hodebunnen, la det virke i omtrent 30 minutter og vask håret. Hud: Kropp og ansikt. Påfør på huden, masser det ønskede området til det er helt absorbert. Helst etter et varmt bad. C.N:193740.7
Talha Blanco - Hedrede Viner

Talha Blanco - Hedrede Viner

TALHA BLANCO FICHA TÉCNICA: Denominación de origen: DOP Alentejo Komposisjon: Antão Vaz, Arinto, Perrum, Fernão Pires Vinifikasjon: Fermentert i leirkrukker Alkoholinnhold: 13o NOTATER OM SMAK: Utseende: Gylden Lukt: Moden frukt (ananas) og appelsinskall Smak: Mineral, med en intens og vedvarende ettersmak
Lomo embuchado 036

Lomo embuchado 036

Blanding av tilsetningsstoffer, krydder og urter, til bruk i kjøttproduksjon, for fremstilling av det varmebehandlede kjøttproduktet kalt "Lomo embuchado" eller "Caña de lomo" laget gjennom en modnings- og tørkeprosess som varer mer enn 45 dager. Format: eske 200g, pose 5kg
Triana Samling

Triana Samling

Alt vårt arbeid gjøres utelukkende i Andalusia (Spania).
Salchichonal 125

Salchichonal 125

Blanding av tilsetningsstoffer, krydder og urter, for produksjon av kjøttproduktet som ikke er varmebehandlet, kalt "Salchichón" eller "Chorizo blanco" av kvalitet "Extra", laget med langsomme modningsteknikker (temperatur fra 6 til 12ºC og initial RF fra 78 til 86%). Format: pose 4kg
Morcillol 027

Morcillol 027

Blanding av tilsetningsstoffer, krydder og urter, for bruk i kjøttproduksjon, til fremstilling av det varmebehandlede kjøttproduktet kalt "Morcilla". Format: pose 5 kg